Menu

Η αναγνώριση της πορείας ενός πρωτοπόρου: Η Josera έλαβε το βραβείο GlobalPets Forum 2022

Η αναγνώριση της πορείας ενός πρωτοπόρου: Η Josera έλαβε το βραβείο GlobalPets Forum 2022

Kleinheubach, XXX - Η Josera ήταν πάντα γνωστή πως κοιτάει τον καταναλωτή στα μάτια! Η εταιρεία τροφών για κατοικίδια ζώα παρακολουθεί τους καταναλωτές και τις ανάγκες τους - ή μάλλον τις ανάγκες των τετράποδων φίλων τους, μια φιλοσοφία που της χάρισε το βραβείο GlobalPets Forum 2022!

Η Βαυαρική εταιρεία από το Kleinheubach απέδειξε πόσο καλά λειτουργεί η αλληλεπίδραση, και όχι μόνο κατά την περίοδο του κορωνοϊού: Η στενή συνεργασία με τους επιχειρηματικούς εταίρους, ένας υγιής συνδυασμός offline και online επιχειρήσεων και η ιδιαίτερη προσοχή στον τελικό καταναλωτή για να εξασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα στο πιάτο του κατοικιδίου σας, αποτελούν σταθερό μέρος της εταιρείας από τότε που ιδρύθηκε. 

Η εταιρεία ανταποκρίθηκε καλά τα τελευταία χρόνια, ειδικά όσον αφορά την αυξανόμενη ζήτηση μέσω του διαδικτύου: «Έχουμε λάβει αρκετές πρωτοβουλίες για να υποστηρίξουμε τους εμπόρους λιανικής και τις τοπικές επιχειρήσεις μας. Μια σημαντική πρωτοβουλία είναι το Yellow Hearts Club, μια ειδική καμπάνια για την αποκλειστική γκάμα προϊόντων μας που υποστηρίζει τους πιστοποιημένους συνεργάτες μας, διατηρεί το ενδιαφέρον τους και ενισχύει την ισχύ των πωλήσεών τους συμπεριλαμβάνοντας συμβουλές, προσφορές και τεχνογνωσία για την υποστήριξη του επιχειρηματικού τμήματος», λέει ο Stephan Hoose, Διευθύνων Σύμβουλος της Josera Petfood. 

Η Josera φεύγει με το βραβείο!

Η κριτική επιτροπή των βραβείων GlobalPets Forum 2022 συμφώνησε ότι η Josera «ηγείται του δρόμου στην προσαρμογή και την εξυπηρέτηση του «νέου καταναλωτή». Από αυτή την άποψη, η εμπειρία της εταιρείας για περισσότερα από 80 χρόνια στη βιομηχανία τροφών για ζώα συντροφιάς στάθηκε σε καλή θέση - καθώς και τα πρότυπα της υψηλότερης ποιότητας, που είναι πάντα προσαρμοσμένα στις επιθυμίες και τις ανάγκες του τελικού καταναλωτή.
Το βραβείο GlobalPets Forum 2022 Award απονέμεται κάθε χρόνο σε εταιρείες που διακρίνονται στον κλάδο σε σχέση με συγκεκριμένα θέματα. Το θέμα της φετινής εκδήλωσης ήταν: "Νέος καταναλωτής: μπορείτε να τον ακολουθήσετε;". Η Josera απέδειξε: "Ναι, μπορούμε. Και πολλά άλλα. "

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο GlobalPETS Forum 2022 στην Ολλανδία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Stephan Hoose παρέλαβε το βραβείο με περήφανο χαμόγελο. "Πρέπει να κάνουμε τον τελικό καταναλωτή ευτυχισμένο", τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. "Αυτό ακριβώς επιδιώκει η εταιρεία Josera από την αρχή - και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές επιρροές που μπορεί να συναντήσουμε και τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουμε". 

Η Josera συνεχίζει μπροστά!

Η ομάδα της Josera είναι απόλυτα ενθουσιασμένη που έλαβε το επάξιο βραβείο GlobalPets 2022 για τις συλλογικές της προσπάθειες να μην χάνει ποτέ από τα μάτια της τον καταναλωτή, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς. Ως πρωτοπόρος στον κλάδο, η εταιρεία θέλει να συνεχίσει να ανοίγει νέους δρόμους στο μέλλον, ακολουθώντας μονοπάτια που καταλήγουν στο ίδιο σημείο: δηλαδή στα μπολ των σκύλων και των γατών σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με τη Josera

Με τη Josera μπορείτε να είστε σίγουροι: Ως Γερμανική εταιρεία, ειδικός στις πρώτης τάξεως τροφές για κατοικίδια ζώα, μπορούμε να ανατρέξουμε σε 80 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας. Η υγεία του κατοικίδιου ζώου σας, η εξαιρετική γεύση, η εξαιρετική πεπτικότητα και η συμβατότητα έχουν ύψιστη προτεραιότητα στη Super Premium διατροφή για σκύλους και γάτες. Αν αποφασίσετε να ταΐσετε το κατοικίδιό σας με τα προϊόντα μας, θα λάβετε μια τροφή για κατοικίδια που δημιουργήθηκε με πάθος. 

Η υγεία των τετράποδων φίλων σας, η βιώσιμη δράση και η υπευθυνότητα απέναντι στους συνανθρώπους μας και τα ζώα έχουν για τη Josera κάθε μέρα ύψιστη προτεραιότητα. Στο διαπιστευμένο εργαστήριο της Josera, τεχνικοί τροφίμων, βιολόγοι και τεχνικοί εργαστηρίων εργάζονται χέρι-χέρι για να διασφαλίζουν ότι οι τροφές μας είναι πάντα εξαιρετικής ποιότητας. Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά για τις τροφές μας. Δεν χρησιμοποιούμε τεχνητές χρωστικές, αρωματικές ουσίες ή συντηρητικά και είναι GMO-free. Το κρέας που χρησιμοποιούμε προέρχεται αποκλειστικά από ζώα που έχουν εγκριθεί για ανθρώπινη κατανάλωση. Στόχος της επιχείρησής μας είναι να εξετάσουμε το μέλλον της διατροφής για εσάς με βάση τη μακροχρόνια παράδοσή μας - ως ηγέτης και πρωτοπόρος. Εστιάζουμε πάντα στην ευημερία των ζώων, των ανθρώπων και του περιβάλλοντος.

Facebook Twitter Google+ Pinterest