Εταιρεία

Εταιρεία

Η Α. & Δ. Τριανταφύλλου - Josera Hellas ΑΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Josera petfood και διανομέας προϊόντων για κατοικίδια.

Η JOSERA είναι μια οικογενειακή επιχείρηση από την περιοχή Odenwald της Γερμανίας και είναι ειδική στην παραγωγή ζωοτροφών πολύ υψηλής ποιότητας για περισσότερο από 75 χρόνια.

Πρωταρχική προτεραιότητά μας είναι η υγεία των ζώων μας. Είμαστε ειδικοί για πρώτης τάξης ποιότητας προϊόντα και βιώσιμες περιβαλλοντικές πρακτικές. Επιπλέον, έχουμε έντονα την επίγνωση της ευθύνης μας απέναντι στους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον σε καθημερινή βάση.

Export countries

Τόσο οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε καθώς και τα τελικά προϊόντα είναι προσεκτικά και αυστηρά ελεγμένα. Χημικοί τροφίμων, βιολόγοι και οι βοηθοί εργαστηρίου συνεργάζονται στενά στο διαπιστευμένο εργαστήριο μας για να εξασφαλίσουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων ανά πάσα στιγμή.

Το ιδιόκτητο σιδηροδρομικό μας δίκτυο μέσω τοπικού σιδηροδρομικού σταθμού εξοικονομεί έως και 3.200 οδικές μεταφορές κάθε χρόνο. Το γεγονός αυτό μειώνει την επιβάρυνση του οδικού δικτύου και του περιβάλλοντος.

Facebook Twitter Google+ Pinterest