Menu

Ποιοι είναι οι σκύλοι φύλακες για οικογένεια

Ποιοι είναι οι σκύλοι φύλακες για οικογένεια

Οι σκύλοι φύλακες μας είναι απαραίτητοι σε πολλές πτυχές της καθημερινότητας. Συγκεκριμένα, για προσωπική προστασία, προστασία περιουσίας ή απλά για να ξέρετε πότε ένας επισκέπτης βρίσκεται στην πόρτα. 

Δυστυχώς, τα σκυλιά φύλακες μερικές φορές έχουν κακή φήμη, όταν στην πραγματικότητα, τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν σκληρούς προστάτες είναι επίσης αυτά που τα καθιστούν απίστευτα κατοικίδια ζώα.

Σκύλοι φύλακες: Οφέλη

Σύμφωνα με το American Kennel Club, οι καλύτεροι σκύλοι φύλακες για οικογένεια είναι αφοσιωμένοι, γενναίοι και ξέρουν πότε να πολεμήσουν έναν εισβολέα - αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακοί στην καθημερινή τους ζωή. Δώστε τους την εκπαίδευση που χρειάζονται όταν είναι νέοι και αυτά τα κατοικίδια θα κάνουν ότι μπορούν για να σας προστατεύσουν. Εξίσου σημαντικό είναι ότι θα σας κάνουν να νιώσετε ασφαλείς και να σας προσφέρουν μια ζωή αγάπης. 

Ακίτα

Τα Ακίτα έχουν μεγάλο κορμό (απλώς κοιτάξτε το μέγεθος των κεφαλιών τους!) που τους κάνει δυνατούς. Εάν τους εκπαιδεύσετε εγκαίρως και νίωσουν άνετα με την οικογένεια και τους φίλους σας, θα ξέρουν πότε είναι ώρα για παιχνίδι και πότε όχι. 

Αυστραλός Ποιμενικός

Η μεσαίου μεγέθους ράτσα είναι τόσο όμορφη και γενναία. Τα περισσότερα μαζί με την οικογένεια και εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία να συνυπάρξουν και με άλλα ζώα. Είναι πολύ φιλικά με τα παιδιά και ιδανικά για σκύλοι φύλακες. 

Bullmastiff

Αυτά τα μεγάλα, μυώδη σκυλιά είναι διασταύρωση μεταξύ Μπουλντόγκ και Μαστίφ. Για να αποφευχθούν συγκρούσεις με άλλα ζώα ή ανθρώπους, ζουν καλύτερα σε σπίτια με περιφραγμένες αυλές. Τα Bullmastiffs είναι ένας υπέροχος σύντροφος για περπάτημα, αλλά αφήστε τους στο σπίτι όταν πηγαίνετε τρέξιμο.

Καυκάσιος Ποιμενικός

Αυτά τα σκυλιά φύλακες ξέρουν ακριβώς πώς να ανταποκριθούν εάν αισθανθούν απειλή για το σπίτι ή τα μέλη της οικογένειάς, οπότε μην υποτιμάτε τη μόνιμη διάθεση για παιχνίδι. Τα Καυκάσια Ποιμενικά είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν έχετε παιδιά και άλλα ζώα, επειδή ξέρουν να αγαπούν και είναι προσεκτικά γύρω από την οικογένειά τους.

Ντόμπερμαν Πίντσερ

Μην αφήσετε το κομψό του σώμα να σας ξεγελάσει - είναι δυνατά, γρήγορα και γενναία, καθιστώντας τους το τέλειο σκυλί για τη φύλαξη του σπιτιού σας. Απαιτούν πολλή άσκηση, οπότε ετοιμαστείτε να κάνετε πολλές βόλτες με τον φίλο σας.

Γερμανικός Ποιμενικός

Οι Γερμανικοί Ποιμενικοί είναι μια από τις πιο κοινές φυλές για σκύλους αστυνομίας, αλλά είναι εξίσου πολλές και οι οικογένειες που έχουν τη συγκεκριμένη φυλή υπό την κηδεμονία τους. Θα προστατεύσουν το σπίτι σας από εισβολείς, είναι τόσο πιστοί που θα δημιουργήσουν έναν ισχυρό δεσμό μαζί σας.

Giant Schnauzer

Το Giant Schnauzer είναι μια ισχυρότερη, μεγαλύτερη έκδοση του αντίστοιχου σε μικρότερο μέγεθος. Να είστε προετοιμασμένοι να περάσετε αρκετό χρόνο για να τους καλλωπίσετε, γιατί αυτό το παχύ τρίχωμα απαιτεί τακτικό βούρτσισμα. Είναι από τα καλύτερα σκυλιά φύλακες για οικογένεια και τους αξίζει η καλύτερη δυνατή περιποίηση. 

Ροτβάιλερ

Εάν γνωρίζετε κάποιον με Rottweiler, είναι πιθανό να τα έχετε δει να είναι ευγενικά γύρω από τους ιδιοκτήτες τους αλλά να εκφοβίζουν όταν πρόκειται για ξένους. Για να τα κρατήσετε στο επίπεδο που θέλουν, φροντίστε να κοινωνικοποιήσετε το Rottie σας με άλλα άτομα και σκύλους εκτός από το να το πηγαινοφέρνετε σε μαθήματα εκπαίδευσης και προπόνησης.

Staffordshire Bull Terrier

Δεν έχουν όλοι το χώρο για ένα μεγάλο ζώο στο σπίτι τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται ένα ισχυρό σκυλί φύλακα για την οικογένειά τους. Ζυγίζοντας λιγότερο από 25 κιλά, τα Staffordshire Bull Terrier είναι μυώδη, γενναία και φυσικοί μαχητές (όταν χρειάζεται!). 

Χρειάζεστε τροφές για τους σκύλους-φύλακές σας; Επιλέξτε τα μοναδικά προϊόντα της Josera

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest